Welkom op de website van Kattenpension Pim en Pom!
Het pension

Kattenpension Pim en Pom is een gezellig kleinschalig kattenpension, gelegen in de landelijke omgeving van Vianen (gemeente Cuijk),  dat streeft naar een harmonieus, ontspannen en plezierig verblijf voor uw geliefde kat.

Mijn naam is Stevie Verhaag, geboren in 1991 en altijd al een grote dierenliefhebber.

Mijn grote wens om een eigen kattenpension te runnen is in 2015 uitgekomen. In het jaar 2012 heb ik mijn vierjarige opleiding tot ‘Ondernemer-Manager Recreatiedieren’ en een  naaste studie ‘Dier en Gedrag’ met succes afgerond.
Tijdens de stageperiodes heb ik veel ervaring opgedaan met het werken in kattenpensions.

De naam Pim & Pom komen van mijn eigen katten. Zij vormen de inspiratie voor mijn pension. Pim (de zwart-witte) en Pom (de grijs-witte) zijn als zwerfkatjes op mijn pad gekomen en zijn opgegroeid tot trotse gastheer en gastvrouw.

Ons pension biedt veel persoonlijke aandacht en uitgebreide verzorging voor uw kat. Ze lopen in een groep van maximaal 15 katten. Voor katten die de eerste dag liever even alleen starten is een plaatsje in de kattenflat beschikbaar.

Het pension ligt in een landelijke omgeving én is met veel liefde en plezier ingericht om een zo rustig en relaxed mogelijke sfeer te creëren. Er zijn klimbomen, vele speeltjes en knusse slaapplekjes.  In de buitenren hebben de katten een leuk uitzicht op de weilanden, de bossen en de pony’s. Deze aangename afwisseling zorgt voor een plezierige sfeer in de groep.

Ik vind het heel belangrijk dat katten een leuke tijd doorbrengen in het pension. Alle katten krijgen in de ochtend, middag en avond persoonlijke aandacht. Door de katten veel positieve aandacht en liefde te geven worden ze minder snel gestrest en voelen ze zich sneller op hun gemak.

Voor mij is het belangrijk om een kwalitatief goed bedrijf te runnen met gezonde, gelukkige katten.

Foto's

Tarieven & Reserveren

Het dagtarief is:

€ 10,- voor een kortharige kat.

€ 11,- voor een langharige kat.

 Zowel de breng als haaldag worden meegeteld ongeacht de tijden van brengen/halen.

Zon- en feestdagen gesloten, zaterdag voorkeur ochtend brengen/halen

 

Indien uw kat extra zorg nodig heeft komt er een toeslag van €1,- per handeling (medicatie).

Het bedrag dient bij aankomst contant te worden voldaan. Indien dit niet mogelijk is sturen wij een betaalverzoek.

Wilt u een plekje reserveren voor uw kat?

 Klik dan hier voor het reserveringsformulier.

LET OP!

Vanwege enorme drukte kunnen wij in het hoogseizoen van eind juli t/m begin augustus helaas geen nieuwe klanten aannemen.

 

Contact

Kattenpension Pim & Pom

Franssenstraat 98
5434 SJ  Vianen NB

Telefoon: 06 27 30 44 66

Of klik hier en vul het contactformulier in.

 

Voorwaarden

 • Uw kat dient recent ontvlooid en ontwormd te zijn.

   

 • Alle Katten dienen ingeënt te zijn tegen niesziekte, kattenziekte (jaarlijkse enting) en de Bordetella bacterie. Deze entingen mogen niet ouder dan een jaar en niet jonger dan drie weken zijn. Indien uw kat nog nooit is ingeënt moet hij/zij (opnieuw) geënt worden en deze enting moet na 3 weken herhaald worden (booster).

   

 • Alle katers in het pension dienen gecastreerd te zijn, met uitzondering van kittens.

   

 • Bij het brengen van uw huisdier dient u het vaccinatieboekje mee te nemen.

   

 • Uw kat mag geen besmettelijke ziektes of aandoeningen bij zich dragen of een gezondheidsrisico vormen voor andere katten.

   

 • Kattenpension Pim & Pom kan ondanks alle goede zorgen niet aansprakelijk worden gesteld indien er een ongeval plaatsvindt.

   

 • Indien medische zorg noodzakelijk is ga ik met uw kat naar mijn vertrouwde dierenarts. Gemaakte kosten hiervan zijn voor uw eigen rekening.

   

 • Eventuele dieetvoeding en medicijnen dient u zelf mee te nemen.

   

 • Bij aankomst in het pension dienen de volledige pensionkosten contant of per bank te worden voldaan.

   

 • Reserveringen kunnen tot een week van te voren kosteloos worden geannuleerd. In het hoogseizoen (juli t/m september) geldt een annuleringstermijn van vier weken voor de eerste pensiondag. Bij overschrijding van deze termijnen zal 50% aan verblijfskosten in rekening worden gebracht.